Macrou prajit cu sos de leurda

de MotanLaOale in Peste, 6 Apr 2014 | 7328 vizualizari

 

Preluat sosul de la Liubita si nu am regretat. Foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 2-3 linguri faina
  • 1 legatura leurda
  • 50ml vin
  • 200g smantana
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit cu sos de leurda:

Pestele se curata, se taie capetele si cozile si se spala bine.

Se presara cu sare grunjoasa si se lasa intr-o strecuratoare 10-15 minute.

Se scutura de sare, se da prin faina si se pune la prajit in uleiul incins.

Se intoarce pe ambele parti.

Cand este rumenit frumos se scoate pe hartie absorbanta.

Se iau 3 linguri ulei in care s-a prajit pestele si se pune in alta tigaie.

Se pune leurda curatata, splata si taiata marunt si se caleste un minut.

Se adauga vinul si se fierbe 3-4 minute pana se avapora.

Se adauga smantana, se amesteca, se condimenteaza si se stinge focul.

Pe un platou se pune pestele prajit si peste sosul de leurda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit cu sos de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor